Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας: Διαστρέβλωση της επιστολή μας από «μπλόγκς» της περιοχής

Διευκρινίσεις από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνα σχετικά με την ανακοίνωση, με την οποία καταφέρονταν κατά κομμάτων για τη στάση τους στο θέμα της γούνας.

Πριν διαβάσετε τη νέα ανακοίνωση δείτε την πρώτη, αρχική τοποθέτηση... της Ομοσπονδίας ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμα τι δήλωσε στη Βουλή στις 7 Μαρτίου 2012, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας η Κα Διώτη για το εμπόριο γούνας ΕΔΩ




Η νεώτερη ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας νιώθει την ανάγκη να ενημερώσει τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με την διαστρέβλωση της επιστολής μας σχετικά με πολιτικούς σχηματισμούς οι οποίοι καταφέρθηκαν επίσημα κατά του εμπορίου γούνας, μέσω των διαδικτυακών των ιστοτόπων.

Το κείμενο μας αναδημοσιευμένο σε «μπλόγκς» της περιοχής τιτλοφορήθηκε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας είναι κατά συγκεκριμένων πολιτικών κομμάτων.

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν τασσόμαστε υπέρ ή κατά κανενός πολιτικού σχηματισμού, διότι θεωρούμε ότι αφ' ενός οι συνδικαλιστικοί φορείς δεν είμαστε εδώ για να παράγουμε πολιτική και αφ' ετέρου στους δύσκολους και πονηρούς καιρούς που περνάει η χώρα και ο κλάδος δεν περισσεύει κανείς ανεξάρτητα που τάσσεται.

Είναι πάντα προς το συμφέρον του κλάδου και για το λόγο αυτό επικροτούμε αντίστοιχη κίνηση που έλαβε χώρα στην πόλη της Καστοριάς, όταν πολιτικοί σχηματισμοί προβλέπουν την Ελληνική γουνοποιοία στα προεκλογικά τους προγράμματα και είτε προτείνουν, είτε διαβουλεύονται αναπτυξιακά για τον κλάδο μέτρα.

Εξυπακούεται ότι όταν ένα κόμμα προτείνει και σχεδιάζει αναπτυξιακά μέτρα για τη γούνα, όπως πρόσφατα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντίστοιχη παρουσίαση, ότι είναι εμπράκτως υπέρ του εμπορίου της γούνας και λανθασμένα στοχοποιήθηκε εντάσσοντας το με άλλους πολιτικούς σχηματισμούς της Αριστεράς καθώς κάποιοι από τους Βουλευτές των δεν επέλεξαν να στηρίξουν με την ψήφο τους το αναπτυξιακό για την εκτροφή γουνοφόρων ζώων νομοσχέδιο.



Δείτε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη γούνα, όπως παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.