Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Καστοριά: Μπορεί κανείς να βοηθήσει τον τετράποδο φίλο μας; (φωτογραφίες)


Είναι γνωστός σε όλους όσους συχνάζουν στη βόρεια παραλία. Τον τελευταίο καιρό όμως έχει κάνει έντονη την παρουσία του στον κόσμο, καθώς ψάχνει για φαγητό, με αποτέλεσμα να... έχουν δημιουργηθεί κάποια περιστατικά με πελάτες των μαγαζιών.

Ο φίλος μας δεν είναι...επιθετικός απλά το μόνο που ζητάει είναι τροφή και φροντίδα.Δυστυχώς, ο άνθρωπος που τον είχε τον παράτησε και πλέον δεν μπορεί κανείς να τον βοηθήσει.
Ή μήπως μπορούμε;

Είναι δύσκολο να ενδιαφερθεί κάποιος για ένα τόσο μεγάλο σκύλο αλλά αν κάποιος έχει την δυνατότητα να τον υιοθετήσει,ας επικοινωνήσει με εμάς ή με κάποιον από τα μαγαζιά της βόρειας παραλίας για να βρει ένα σπίτι.

Διαφορετικά ξέρουμε ποιο είναι το μέλλον του, καθώς η Δημοτική Αρχή του τόπου μας δεν έχει αποδείξει ακόμη το ενδιαφέρον της για τους μικρούς φίλους μας.Ας μην καταδικάσουμε έναν ακόμα τετράποδο φίλο μας σε ευθανασία!


inkastoria.blogspot.com

1 σχόλια:

Akalyptos είπε...

ρε φιλε εμενα μου επιτεθηκε!!

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.