Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς: Ο «Σύλλογος των Πρωταθλητών»


Ο «Σύλλογος των Πρωταθλητών» δικαιώνει τον τίτλο του: 3 αγωνιστικές κατηγορίες – 3+ χρυσά μετάλλια

Αθόρυβα όπως πάντα, ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς (Σ.Χ.Ο.Κ.) συνεχίζοντας τη μακρόχρονη επιτυχημένη παρουσία του στο άθλημα της χιονοδρομίας, ολοκλήρωσε άλλη μια αγωνιστική περίοδο με...μεγάλες επιτυχίες. Στη διάρκεια της φετινής χιονοδρομικής περιόδου 2011-2012 οι αθλητές του ΣΧΟΚ κατέκτησαν 3+ χρυσά μετάλλια στις τρείς κατηγορίες του Πανελληνίου πρωταθλήματος καταβάσεων, καθώς επίσης και 5 χρυσά, 2 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια στους προκριματικούς των Πανελληνίων. Η συνολική παρουσία της αγωνιστικής ομάδας κατατάσσει τον ΣΧΟ Καστοριάς στην 4η Πανελλήνια θέση της βαθμολογίας των συλλόγων-μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας σημαντικά μπροστά ακόμα και από «μεγάλες δυνάμεις» του αθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, στον Πανελλήνιο Αγώνα Χιονοδρομίας της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και στο αγώνισμα της Τεχνικής Κατάβασης (Slalom), η αθλήτρια Βλάχου Άννα-Αφροδίτη αναδείχθηκε πανελληνιονίκης κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο και ο αθλητής Καραμανίδης Χρυσόστομος κατέκτησε την τέταρτη θέση, ενώ ο ίδιος αθλητής στο αγώνισμα της γιγαντιαίας κατάβασης (Giant Slalom), κατέκτησε επίσης την τέταρτη θέση. Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι και οι δύο αθλητές του ΣΧΟΚ συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα Χιονοδρομίας.

Στην κατηγορία Παίδες 2- Κορασίδες 2 η αθλήτρια Δημητριάδου Τάνια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον Πανελλήνιο Αγώνα Χιονοδρομίας στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση ενώ και οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου κατέκτησαν πολύ καλές θέσεις.

Στην κατηγορία Παίδες 1-Κορασίδες 1 και το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, πανελληνιονίκης αναδείχθηκε αθλητής Δημητριάδης Δημήτρης κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο με επίσης πολύ καλή παρουσία και των υπόλοιπων αθλητών και αθλητριών του ΣΧΟΚ. Στην κατηγορία αυτή και πιο συγκεκριμένα στην γιγαντιαία κατάβαση, ανακηρύχθηκε Πανελληνιονίκης και ο αθλητής Τάσος Βασιλείου ο οποίος ήταν πρώτος και στους 4 προκριματικούς αγώνες στερούμενος όμως την χαρά του Χρυσού Μετάλλιου, λόγω διακοπής του πανελλήνιου αγώνα (οφειλόμενης στις καιρικές συνθήκες)

Σημαντικές επιτυχίες σημειώθηκαν και στο άθλημα της χιονοσανίδας (snowboard) με τον αθλητή του ΣΧΟΚ Βλάχο Θάνο, ο οποίος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του snowboardcross.

Ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς συγχαίρει όλους τους αθλητές του για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν προκειμένου να συμμετέχουν με αξιώσεις στις αγωνιστικές δραστηριότητες, όπως επίσης και για τις επιτυχίες που σημείωσαν.

Οι επιτυχίες αυτές είναι αποτέλεσμα της σημαντικής και άξιας συγχαρητηρίων δουλειάς που γίνεται από όλους τους προπονητές και τους δασκάλους του συλλόγου, αλλά και της εξαιρετικής συνεργασίας με τους γονείς των αθλητών, τους οποίους ο ΣΧΟΚ επίσης ευχαριστεί θερμά.

Τέλος πολύ σημαντική ήταν και φέτος η υποστήριξη κάποιων φορέων. Το Δ.Σ. του Σ.Χ.Ο.Κ. ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κ. Σαββόπουλο, τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Χατζησυμεωνίδη και τους αντιδημάρχους, καθώς και τον Διοικητή της 3ης ΜΣΕΠ της Πολεμικής Αεροπορίας (και μέσω αυτών και όλο το προσωπικό των υπηρεσιών τους), για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση στη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου καθώς και στη διοργάνωση πολύ σημαντικών αγώνων του εθνικού πρωταθλήματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.