Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Καστοριά - Καταγγελία: Σκουπιδότοπος το 3ο Δημοτικό σχολείο από παρέες ανηλίκων

Εδώ και ένα χρόνο παρατηρώ ότι τα σαββατοκύριακα κυρίως, στις 2 εισόδους του 3ου δημοτικού σχολείου της Καστοριάς επι της οδού Χριστοπούλου αλλά και στο προαύλιο του νηπιαγωγείου παρέες ανηλίκων μαζεύονται και καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και fast food τροφές και αφήνουν το χώρο φεύγοντας όλο σκουπίδια.

Την επομένη το πρωί ντρέπεται κανείς να... περάσει από το σημείο. Δεν γνωρίζω τι έχει κάνει ο δ/ντής του σχολείο γι αυτό το θέμα, καθώς και η αστυνομία.


Είναι ντροπή για την κοινωνία παιδιά να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Και καλά να μαζεύονται στο σχολείο, όμως φεύγοντας να έχουν μετατρέψει το χώρο σε σκουπιδότοπο;

Οι οικογένειες τους αυτή τη συμπεριφορά των παιδιών τους? Θα έκαναν σκουπιδότοπο το χώρο των σπιτιών τους;

Εάν κάποιος θελήσει να επέμβει και να διαμαρτυρηθεί κινδυνεύει με χλευασμό.

Μήπως θα έπρεπε να επέμβει η πολιτεία όχι ως τιμωρός αλλά να βοηθείσει αυτά τα παιδιά,και πιθανόν και τις οικογένειες τους καθ ότι όλο και περισσότερα παιδιά ξεκινούν σε πολύ μικρή ηλικία την κατανάλωση αλκοόλ?

Αναγνώστρια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.