Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Και σήμερα δωρεάν διανομή προϊόντων από την "Εθελοντική Κίνηση Αλληλεγγύης"

Συνεχίζοντας το φιλάνθρωπο έργο της η Εθελοντική Κίνηση Αλληλεγγύης Καστοριάς "ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ", θα προσφέρει τρόφιμα (κοτόπουλα και ζυμαρικά) σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Η διανομή θα γίνει στο χώρο της Κίνησης, απέναντι από το... ξενοδοχειο ΚΕΛΕΤΡΟΝ κίνησης, στην πάροδο 11ης Νοεμβρίου, από τις 11:00 έως 14:00


Δείτε και ΕΔΩ





Αγαπητοί συμπολίτες.

Ο κοινωνικός πόλεμος που δεχόμαστε από κυβέρνηση και τρόικα βυθίζει την κοινωνία στην εξαθλίωση και στην απόγνωση.

Στον πόλεμο αυτό, η κοινή μας δράση και οργάνωση είναι τα όπλα μας και η αλληλεγγύη η μοναδική μας δύναμη απέναντι στην βαρβαρότητα.

Η κίνηση μας, λοιπόν, είναι μια δράση αλληλεγγύης, που στοχεύει, πέρα από την ανακούφιση του άνεργου, ανασφάλιστου και φτωχού συμπολίτη μας, στο να αναδείξει τις αιτίες που οδηγούν στην ανέχεια, την ανεργία, την καταστροφή κάθε κρατικής μέριμνας αιτίες που φέρνουν τους συμπολίτες μας, και ιδιαιτέρως τις ευπαθείς ομάδες, σε απόγνωση και διαρρηγνύουν την κοινωνική συνοχή.
Δεν είμαστε φιλάνθρωποι! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ!

Για την δράση μας αυτή δεν περιμένουμε καμία ανταπόδοση. Είμαστε αλληλέγγυοι:

Στους ανέργους Στους φτωχούς Στους ανασφάλιστους Στους ανήμπορους Στους μικροσυνταξιούχους Αυτούς θέλουμε να βοηθήσουμε. Πιασμένοι χέρι χέρι να απαλύνουμε τις συνέπειες της κρίσης που άλλοι δημιούργησαν και τελικά άλλοι την πληρώνουν.

Γι' αυτό και σύνθημα μας είναι: "Κανένας μόνος στην κρίση"



Στόχοι μας είναι:
1. Η δωρεάν προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας που προαναφέραμε. Η διανομή θα γίνεται κάθε Σάββατο 11-3 μμ στα γραφεία της κίνησης. Στη διανομή θα συμμετέχουν εθελοντές μέλη της κίνησης που θα αφιερώνουν το χρόνο τους στην αλληλέγγυο αυτή δράση. Εθελοντές θα μεταφέρουν επίσης τρόφιμα στα σπίτια συμπολιτών μας που αδυνατούν να έρθουν στα γραφεία.

2. Τα είδη που θα μοιράζονται θα προέρχονται από προσφορές συλλογικοτήτων, ιδιωτών, αλλά και μελών της κίνησης.

3. Στην κίνηση μπορούν να μετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο το επιθυμούν εθελοντές που συμφωνούν με τις αρχές μας εκτός από στελέχη μνημονιακών κομμάτων.

4. Δε δεχόμαστε προσφορές από μνημονιακούς φορείς.

5. Ως ελάχιστα κριτήρια για
να μπορεί κάποιος να λαμβάνει τις δωρεάν προσφορές της κίνησης είναι ν' ανήκει στις προαναφερθείσες κατηγορίες.

6. Βοηθούμε όλους όσους έχουν τα κριτήρια, ανεξαρτήτως ιδεολογίας φυλής, φύλλου και πολιτικής τοποθέτησης.

Τα γραφεία της κίνησης στην πάροδο 11ης Νοεμβρίου απέναντι από το ξενοδοχείο Κέλετρον.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!






1 σχόλια:

gus είπε...

ΜΠΕΤΣΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ"

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.