Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Έκρηξη πριν λίγο στο πολιτικό γραφείο του Σημίτη – Κινδύνευσε βουλευτής της ΝΔ (βίντεο)


Έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Σημίτη στον 5ο όροφο του κτιρίου της οδού Ακαδημίας 35 στο κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Ωστόσο αυτή την στιγμή τα γραφεία έχουν παραδωθεί στις φλόγες και 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα επιχειρούν να κατασβέσουν τη φωτιά. Στο ίδιο κτίριο στεγάζεται και το... γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, Διονυσίας Αυγερινοπούλου, η οποία φέρεται να εγκλωβίστηκε από τις φλόγες και μετά την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών απομακρύνθηκε από το σημείο.

Για την επίθεση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη έκρηξη στο γραφείο του Κώστα Σημίτη. Τον Ιανουάριο του 2010 ένας αυτοσχέδιο εμπρηστικός μηχανισμός που αποτελείτο από 4 γκαζάκια εξερράγη στο διάδρομο έξω από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού. Τότε δύο άτομα είχαν εγκλωβιστεί στο μπαλκόνι και η πυροσβεστική είχε υποχρεωθεί να εκκενώσει το κτίριο.



real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.