Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Η προβολή του «αντι....», της ταινίας του 2ου ΓΕΛ Καστοριάς - φωτογραφίες, ρεπορτάζ, δείτε βίντεο με αποσπάσματα της ταινίας


Πριν λίγες μέρες, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Καστοριάς για τα 100 χρόνια απελευθέρωσής της από τους Τούρκους σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη προβλήθηκαν οι Βραβευμένες Ταινίες του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας.
Ανάμεσα στις ταινίες υπήρχε και το βραβείο καλύτερης μαθητικής ταινίας, που απέσπασε ... στο εν λόγω φεστιβάλ η ταινία «αντι....», δημιουργία του 2ου ΓΕΛ Καστοριάς.




Στο τέλος της προβολής τα παιδιά που πρωταγωνίστησαν στη ταινία, Μάριος Τάσσσος και ΞανθίππηΧρυσοστομίδου, μίλησαν με ενθουσιασμό για την εμπειρία τους και για ότι θετικό αποκόμισαν από την όλη προσπάθεια. Δυστυχώς, η προσέλευση δεν ήταν η προσδοκόμενη και αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση παρακολούθησαν παραδόξως κυρίως εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και ένα ολόκληρο τμήμα της ΣΤ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, οι μαθητές του οποίου δουλεύουν ένα αντίστοιχο πρότζεκτ.

Με την παρουσία τους επίσης τίμησαν την εκδήλωση η προϊσταμένη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς κ. Στέλλα Τέγου, η σύμβουλος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς κ.Αλίκη Κασδαρίδου, καθώς και ο διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Καστοριάς κ. Αλέξανδρος Χατζηζήσης.


Μπέτσκας

Δείτε και ΕΔΩ











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.