Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ισοπαλία η Καστοριά στο Αμύνταιο .(video)-Παράταση αγωνίας για τις Γυναίκες του ΑΟΑΚ.


Ισόπαλο 22-22 ,έληξε το ντέρμπι της Δυτικής Μακεδονίας μεταξύ Αμύντα Αμυνταίου και Α.Ο.Α.Κ Το παιχνίδι είχε πολύ πάθος και όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Αμύντα, που ήθελε μόνο τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι, θα μπει στη διαδικασία των play-out. Από την άλλη,το αποτέλεσμα αυτό,έφερε την ομάδα της Καστοριάς στην 1η θέση του Ομίλου με 9 βαθμούς αλλά και με έναν αγώνα περισσότερο ,από την ομάδα του Θερμαϊκού που αντιμετωπίζει σήμερα εντός έδρας την Αναγέννηση Άρτας ,ουραγό του Ομίλου.
Την επόμενη αγωνιστική η Καστοριά θα υποδεχτεί την ομάδα του Θερμαϊκου ,εντός έδρας ,σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά του Ομίλου.

Η Καστοριά δεν εκίνησε καλά το παιχνίδι μπήκε νωθρά στο αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε να χάνει στο 15 λεπτό με 8-4.Εκεί όμως άλλαξε η τακτική της ομάδας, έπαιξε πιο γρήγορα και άλλαξε την ροή του αγώνα με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με 9-12.
Το παιχνίδι όμως ηταν ντέρμπι και η ομάδα του Αμύντα στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή, επέστρεψε στο ματς τα τελευταία 5 λεπτά και πρηγήθηκε για πρώτη φορα στο 58'.Εκεί χάρη σε ένα γκολ του Κωνσταντινίδη και κλέψιμο της μπάλας από τον ίδιο παίκτη το παιχνίδι ξαναγύρισε και ήρθε τελικά το πολυπόθυτο αποτέλεσμα.
Κορυφαίος της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας Πούλιος και με πολύ καλή απόδοση οι Τοκατλίδης ,Τσινικλίδης σε έναν αγώνα που είχε πολύ ένταση και πάθος και όλοι έδωσαν ότι είχαν μέσα στο γήπεδο.

Παράταση αγωνίας για τις Γυναίκες του ΑΟΑΚ.
Ο σημερινός επαναληπτικός του μπαράζ παραμονής στην Α2 Γυναικών μεταξύ του Άρη Θεσ/νικης-ΑΟΑΚ αναβλήθηκε και η Ο.Χ.Ε. θα ορίσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα εντός της εβδομάδος.
Να θυμίσουμε οτι η Καστοριά είχε επικρατήσει με 31-22 στο πρώτο παιχνίδι.


Μπέτσκας

Στιγμιότυπα του αγώνα Αμύντα Αμυνταίου-Καστοριάς από το eperiskopio.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.