Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλη Προσφορά για τους αναγνώστες του Μπέτσκα

Ο Μπέτσκας εξασφάλισε για τους αναγνώστες του, σε συνεργασία με την Roma Pizza, μια μοναδική προσφορά για την απολαυστική και αφράτη NEA XL (40cm) στην μοναδική τιμή των 7€

Το μόνο που έχετε να κάνετε...
είναι να επικοινωνήσετε με το κατάστημα της Roma Pizza στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 113, να πείτε «για την προσφορά του Μπέτσκα» και να δώσετε την παραγγελία σας.

Τηλ. 24670 22235 & 23225
What’s up : 6980 606 717


Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες σε πακέτο.



Όλα άρχισαν το 1972, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα Roma Pizza. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που αποδείχτηκε δυνατός κι ωρίμασε σε αγάπη. Γέμισε η Ελλάδα με τους καρπούς του. Τα νέα καταστήματα Roma Pizza έφεραν την ξεχωριστή μας γεύση και ποιότητα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σήμερα τα παιδιά της συνεχίζουν αυτή τη ROMAντική ιστορία με αφοσίωση και συνέπεια. Ναι, η Roma Pizza έχει μια μυστική συνταγή, που την κάνει χρόνια τώρα ακαταμάχητη… Όμως, το βασικό συστατικό, που στηρίζει αυτή την πολύχρονη σχέση μαζί σας, δεν είναι μυστικό: είναι η εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη ότι όποιο πιάτο κι αν επιλέξετε από το μενού μας θα είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη. Γι' αυτό οι θαυμαστές μας παραμένουν αθεράπευτα ROMAντικοί.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.