Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Στέλλα Τέγου προς Δήμο και Αντιπεριφέρεια: Πότε επιτέλους θα μας μεταφέρετε;‏

ΘΕΜΑ: «1.Μεταφορά, μεταστέγαση και μετεγκατάσταση του 1ου Γυμνασίου Καστοριάς στο νέο Διδακτήριο Περιοχής Φουντουκλή.
2. Μεταφορά, μεταστέγαση και μετεγκατάσταση των Υπηρεσιών της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς σε κενό ή κενούμενο δημοτικό ή δημόσιο κτίριο»





Μετά από ερωτήματα που υπεβλήθησαν στην Υπηρεσία μας σχετικά με τη μεταφορά του 1ου Γυμνασίου στο νέο διδακτήριο, αλλά και σε συνέχεια της επικοινωνίας μας με τους αρμόδιους φορείς, τόσο της Π.Ε.Καστοριάς όσο και του Δήμου Καστοριάς, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε την αγωνία όλων, για τη διαρκώς αναβαλλόμενη μεταφορά του 1ου Γυμνασίου στο νέο Διδακτήριο της περιοχής Φουντουκλή.

Παράλληλα με το παρόν έγγραφό μας, θα θέλαμε να επικαιροποιήσουμε το αίτημά μας για μεταφορά - μεταστέγαση και μετεγκατάσταση των γραφείων της υπηρεσίας μας σε κενό ή κενούμενο δημόσιο ή δημοτικό κτίριο, στα πλαίσια της κοινωνικής συνευθύνης όλων μας, ως δημοσίων λειτουργών.
Εκτιμούμε ότι η μεταφορά του 1ου Γυμνασίου στο νέο διδακτήριο θα μπορούσε να οδηγήσει σε λύση και του ζητήματος της στέγασης των Υπηρεσιών μας, σε δημόσιο ή δημοτικό κτίριο.
Για όλα τα παραπάνω θα παρακαλούσαμε να τύχουμε σχετικής ενημέρωσης ευελπιστώντας πάντα σε μια θετική θεώρηση και προώθηση τον αναγραφόμενων θεμάτων.


ΠΡΟΣ:
Α. Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς
Υπόψη του Αντιπεριφερειάρχη
κ. Δ .Σαββόπουλου
Β. Δήμο Καστοριάς
Υπόψη των:
1) Δήμαρχο κ. Εμμ. Χατζησυμεωνίδη
2) Αρμοδίων Αντιδημάρχων
3) Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου
4) Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας
Εκπ/σης


Καστοριά:06-02-2012


Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Στέλλα Κ. Τέγου - Στεργιοπούλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.