Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Επιστροφή στη δράση για την Καστοριά.Αναβολή για Μεσοποταμία

Από τις 8 Ιανουαρίου έχει να αγωνιστεί η Καστοριά όταν και έχασε στην Αλεξάνδρεια από τον τοπικό ΠΑΟΚ.

Την Κυριακή όπως όλα δείχνουν ,θα αγωνιστεί κανονικά στο Πλαταμώνα με την Ακαδημία στο μοναδικό παιχνίδι που θα γίνει για την 13η αγωνιστική του 3ου Ομίλου.Το "έργο" των παιχτών της Καστοριά δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς θα αντιμετωπίσουν μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου.Η ομάδα της Πιερίας βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς και έχει κάνει μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα ενώ σε 6 αγώνες στην έδρα της έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Αντίθετα η Καστοριά βρίσκεται στο πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 4 βαθμούς και με μία ισοπαλία σε 5 αγώνες εκτός έδρας.Η αλλαγή διοίκησης ,ο νέος προπονητής ,η επαναδραστηριοποίηση των οργανωμένων οπαδών , έχουν ανεβάσει την ψυχολογία στο "στρατόπεδο"της ομάδας και όλοι θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή στο ματς με την Ακαδημία.
Δυστυχώς ,τόσο ο καιρός όσο και οι πολλές αποχωρήσεις βασικών και έμπειρων παικτών, δυσκόλεψαν το έργο του προπονητή αυτό το διάστημα ,όμως υπάρχουν ακόμα πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να σταθεί με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Αναβολή των αγώνων του 3ου Ομίλου
Εκτός του αγώνα Ακαδημίας Πλαταμώνα - Καστοριά που αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά οι υπόλοιποι αγώνες δεν θα διεξαχθούν την Κυριακή λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων μετά τις έντονες χιονοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων. Πρόκειται για τα παιχνίδια :

Γρεβενά Αεράτα-Ακρίτας Αχλάδας
Αστραπή Μεσοποταμίας-Κοζάνη
Νάουσα-Πυρσός Γρεβενών
Αλεξάνδρεια-Λευκάδια
Εθνικός Βατερού-Περδίκκα

ενώ και ο Α.Ο Κάστωρ δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή καθώς η ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς αποχώρησε από το πρωτάθλημα.


Μπέτσκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.