Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας στην εκστρατεία του ΣΚΑΙ "Όλοι μαζί μπορούμε"

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, ανακοινώνεται ότι η τοπική μας Εκκλησία, συμμετέχει στην εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων «Όλοι μαζί μπορούμε»,

ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που κρυώνουν, που οργανώνει ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΙ», σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος και συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Στην Καστοριά συμμετέχει o KASTORIAFM STEREO 91,5.
Συγκεκριμένα, στην Μητρόπολή μας..
την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 από τις 10π.μ. μέχρι 1.00 μ.μ. και στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνωρος Χλόης Καστοριάς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα συγκεντρωθούν κλινοσκεπάσματα ( κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bags) καθώς και είδη ρουχισμού, (παλτό, μπουφάν, ζεστά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, καροτσάκια κλπ.).
Τα είδη που θα προσφέρουμε πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.