Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Καστοριά: Παροχή τροφής στα πτηνά από τον Σύλλογο Φίλων Περιβάλλοντος και του Κυνηγούς


Συνεχίζονται τα προβλήματα για την εξεύρεση τροφής των πτηνών στη λίμνη της Καστοριάς αφού ο πάγος φαίνεται πως έχει εγκατασταθεί μόνιμα το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ποικίλες είναι οι...προσπάθειες φορέων για την παροχή τροφής, όπως αυτή του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος με τη συνεργασία του Κυνηγητικού Συλλόγου Καστοριάς που για ακόμη μια φορά τάισαν τα πουλιά της λίμνης με καλαμπόκι και ψωμί.

«Ο Κυνηγητικός Σύλλογος μας παρείχε έναν τόνο καλαμπόκι αποδεικνύοντας την ευαισθησία του για το περιβάλλον. Η συνεργασία αυτή αποδίδει καθώς καταφέραμε να κρατήσουμε τα πουλιά στη λίμνη της Καστοριάς και παράλληλα να έρθουν πτηνά κι από άλλες περιοχές», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος, Βασίλης Σταμπουλίδης.

Να σημειώσουμε πως ο κερματοδέκτης που έχει τοποθετηθεί από τον Σύλλογο στη Βόρεια Παραλία για να ταΐζουν οι περαστικοί και οι επισκέπτες τα πουλιά της λίμνης έγινε για ακόμη μια φορά στόχος επιτήδειων, οι οποίοι θέλησαν να αποσπάσουν χρήματα. Δεν το κατάφεραν όμως καθώς δεν είχαν αποκατασταθεί ακόμη οι ζημιές από την προηγούμενη φορά κι έτσι δεν υπήρχαν κέρματα.

Μαριγώ Αναγνωστοπούλου

orizontespress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.