Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Κοσμοσυρροή στο Χωριό του Άι Βασίλη στην Καστοριά (φωτογραφίες-βίντεο)‏


Ο θαυμάσιος καιρός ευνόησε τις βόλτες το Σαββατοκύριακο και όπως ήταν φυσικό το Χωριό του Άι Βασίλη είχε την τιμητική του. Πλήθος καστοριανών αλλά και τουριστών συνέρρευσαν να το δουν από κοντά, αλλά αυτοί που το απολαμβάνουν πραγματικά ήταν...οι πιτσιρικάδες και οι νεολαίοι που χαίρονται τα διάφορα παιχνίδια με κορυφαίο το παγοδρόμια.

Τα σπιτάκια είναι σχεδόν όλα έτοιμα και πωλούν τις πραμάτειες τους, τα ξωτικά αναλαμβάνουν να ζωγραφίσουν τα πρόσωπα των παιδιών που μπορούν να επισκεφτούν το σπίτι του Άι Βασίλη, να του δώσουν το γράμμα τους και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Ανάμεσα στο πλήθος φυσικά και ο δήμαρχος κος Χατζησημεωνίδης, όλο χαρά, μας δήλωσε ότι σε λίγες μέρες θα γίνει η επίσημη έναρξη του «Χωριού», ενώ 11 Δεκεμβρίου θα γίνει το άναμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου.

Στο Χωριό του Άι Βασίλη στην Καστοριά βρέθηκε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, περαστικός από την πόλη μας, σταμάτησε και αυτός να το θαυμάσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι η είσοδος στο «Χωριό» είναι δωρεάν.
Οι τιμές για να ξέρετε είναι:
- Καρουζέλ Τρενάκι και Τραμπολίνο 2 ευρώ,
- Οι Νερόμπαλες είναι 4 ευρώ τα πέντε λεπτά και το Πατινάζ 4 ευρώ η μισή ώρα.
Ακόμα στις 10 μάρκες άλλες 3 δώρο. Τέλος υπάρχουν συμφέρουσες ειδικές τιμές για σχολεία, γκρουπ και τουριστικά γραφεία.

Μπέτσκας







Τα βίντεο είναι από τη ΣΕΝΤΡΑ




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.