Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πρωτοβουλία των εργαζομένων του "ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ" Καστοριάς για το Γηροκομείο


Οι εργαζόμενοι στο κατάστημα της ΑΒ στην Καστοριά αναλαμβάνουν τη συλλογή τροφίμων προς ενίσχυση του Γηροκομείου Καστοριάς.

Η ΑΒ, μετά την επιτυχημένη εθελοντική δράση εργαζομένων που διοργάνωσε στις 29/5/2011 με αφορμή το Παγκόσμιο έτος Εθελοντισμού (2011) θα διοργανώσει... σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται δεκάδες δράσεις εθελοντισμού σε όλη την Ελλάδα οι οποίες θα λάβουν δράση την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Νοεμβρίου 2011. στόχος των δράσεων αυτών είναι να δημιουργήσουμε δεσμούς με τις τοπικές κοινότητες, να αυξήσουμε το ομαδικό μας πνεύμα και να ενισχύσουμε την εταιρική μας κουλτούρα. Όλοι εμείς στην ΑΒ πιστεύουμε πως οι εταιρείες έχουν τη δύναμη και την ευθύνη να επιφέρουν θετικές και μόνιμες αλλαγές στον κόσμο και μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα μας και άλλες εταιρείες!

Συγκεκριμένα, όλοι οι εργαζόμενοι στο κατάστημα μας ΑΒ Βασιλόπουλος στην Καστοριά, οδός Χλόης και Εμπειρικού, περιοχή Φουντουκλή θα αναλάβει σε συνεργασία με εθελοντές του Γηροκομείου Καστοριάς αφενός την ενημέρωση των πελατών για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και αφετέρου τη συλλογή προϊόντων που το ίδρυμα έχει ανάγκη. Η συλλογή θα γίνει μέσα σε ειδικούς κάδους- κούτες την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26/11/2011 ενώ την Κυριακή 27/11 ειδική αντιπροσωπεία με εθελοντές υπαλλήλους του καταστήματος και φυσικά πελάτες - εφόσον το επιθυμούν- θα παραδώσουν τα προϊόντα στο Γηροκομείο Καστοριάς.
ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. - SUPER MARKETS


Δείτε και την προηγούμενη δράση των εργαζομένων του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Καστοριάς εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.