Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Σήμερα ο Μπέτσκας έχει γενέθλια, έγινε ενός έτους. Χρόνια πολλά Μπέτσκα!‏


Πέρασε ένας χρόνος από την στιγμή που ο Μπέτσκας εμφανίστηκε στο ιντερνετικό τοπίο. Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010, στις 1:35 το πρωί, ανέβηκε η πρώτη ανάρτηση εγκαινιάζοντας κάτι νέο στην τοπική ενημέρωση της Καστοριάς. Δώδεκα μήνες μετά ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα μικρό απολογισμό των πεπραγμένων μας.

Η προσπάθεια μας και ο σκοπός μας από την πρώτη μέρα ήταν και είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο ενημέρωσης , δίνοντας βάρος στην τοπική ειδησεογραφία, κρατώντας συγκεκριμένο ύφος και χαρακτήρα στα θέματα που αναρτούνται, επιδιώκοντας παράλληλα από την πρώτη στιγμή την συμμετοχή των αναγνωστών στην διαμόρφωση των ειδήσεων. Αυτόν τον χρόνο, πιστεύουμε ότι καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να διατηρήσουμε όλα τα παραπάνω και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε γι'αυτά στην μετέπειτα πορεία μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στηρίζετε και μας εμπιστεύεστε, και κάνατε τον Μπέτσκα το αγαπημένο μπλογκ της Καστοριάς και την καθημερινή συντροφιά στην ενημέρωσή σας.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι με την ευκαιρία των γενεθλίων έχει ξεκινήσει μια διαδικασία σημαντικών αλλαγών στο Μπέτσκα. Ήδη οι περισσότεροι θα έχετε παρατηρήσει την μετάβαση σε mpetskas.gr, που σιγά σιγά θα ολοκληρωθεί ή την νέα διαμόρφωση των "κουμπιών" με ξεχωριστές ενότητες αναρτήσεων. Θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά, αλλά τα κρατάμε για... έκπληξη.


Χρόνια μας πολλά λοιπόν, να τα εκατοστίσουμε και εις άλλα με υγεία.

Μπέτσκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.