Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Τσέλλιος: «Δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων»

Απογοητευμένος δηλώνει ο τεχνικός της Καστοριάς, Νίκος Τσέλλιος, από την εμφάνιση της ομάδας του και την ήττα της με 1-0 στο τοπικό ντέρμπi με τον Κάστορα, ενώ αναφέρει ότι στόχος τους έπρεπε να είναι η νίκη και μόνο...

Στις δηλώσεις του ο 45χρονος προπονητής για το παιχνίδι : «Νομίζω ότι η συνολική εικόνα της ομάδας μου δεν ήταν καλή, κυρίως γιατί ήμασταν ασύνδετοι στις γραμμές. Δεν διεκδικήσαμε όπως θα έπρεπε το παιχνίδι και δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Από την άλλη, εκεί που έφτασε το παιχνίδι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, όμως αν θέλαμε να έχουμε στόχους και βλέψεις θα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Μια ολιγωρία στην άμυνα μας στοίχισε την ήττα».

Αναφερόμενος στον αντίπαλο σημειίωσε: «Η ομάδα του Κάστορα ήταν πιο συγκροτημένη, ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και είχε περισσότερο πάθος. Θα καθίσω να μιλήσω σήμερα το βράδυ με τον πρόεδρο και το υπόλοιπο συμβούλιο, γιατί αν αυτή η ομάδα δεν έχει στόχους για να βγει στην κατηγορία θα πρέπει να διαφοροποιήσουμε κάποια πράγματα».

onSports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.