Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο Δήμος Καστοριάς στην 27η Philoxenia‏


Σε συνέχεια των δραστηριοτήτων που έχει αναπτύξει ο Δήμος Καστοριάς το τελευταίο χρονικό διάστημα με σκοπό την προβολή στο ευρύτερο κοινό των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Καστοριάς και την αύξηση της τουριστικής κίνησης του τόπου μας , συμμετείχε στην 27η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia» η οποία έλαβε μέρος...κατά τις ημέρες 18-20 Νοεμβρίου 2011 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης , σε περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όπου συμμετείχαν Δήμοι και από τους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας , σε ιδιαίτερο stand ο καθένας .

Η έκθεση Philoxenia έχει καθιερωθεί πλέον ως η κορυφαία συνάντηση των επιχειρηματιών από το χώρο του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου και η συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς σε αυτήν αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για την επίτευξη του απώτερου στόχου που είναι η ανάδειξη της Καστοριάς σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό , με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία .

Η παρουσία στην έκθεση τόσο του Δημάρχου Καστοριάς ,κ. Χατζησυμεωνίδη , όσο και των Αντιδημάρχων Πολιτισμού-Τουρισμού ,της κας Γεωργοσοπούλου –Μισκία και Παιδείας-Αθλητισμού, του κ. Κενανίδη, σηματοδοτεί την προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την προώθηση του τουρισμού στον τόπο μας ,ο οποίος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους μοχλούς ανάπτυξης .

Το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , το οποίο έλαβε από τους διοργανωτές , τη Διοίκηση της Helexpo , το Ειδικό Βραβείο Διοργανωτή για την υποστήριξη και την οργανωμένη παρουσία στην 27η Philoxenia 2011 , επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού κ. Νικητιάδης, ο Περιφεριάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Δακής και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Κοσματόπουλος καθώς και πλήθος εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης της επικράτειας .
Μετά το πέρας της έκθεσης , θεωρούμε χρέος μας να συγχαρούμε τους διοργανωτές για την ευόδωση των προσπαθειών τους και να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην επιτυχή έκβαση της έκθεσης .


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.