Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Φινλανδικό online παιχνίδι περιγελά την Ελλάδα


Ένα παιχνίδι με τίτλο «Ο Βασιλιάς της Ελλάδας» (The King of Greece), έχει κυκλοφορήσει στο internet, από την φινλανδική ιστοσελίδα ttursas.ltd. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να οδηγήσεις ένα μικρό αυτοκινητάκι σε μια κατηφορική πλαγιά, να κάνεις μια τούμπα στον αέρα και να το προσγειώσεις χωρίς να καταστραφεί. Η μικρή ιστοριούλα που το συνοδεύει όμως, δεν θα αρέσει σε πολλούς από μας… Στην αρχή του παιχνιδιού διαβάζουμε στο κάτω μέρος της οθόνης (σε ελεύθερη μετάφραση)


“Είσαι ο Μέγας Ζορμπάς, ο Βασιλιάς της Ελλάδας. Σήμερα οι τσέπες σου είναι άδειες, αλλά ευτυχώς είσαι δημόσιος υπάλληλος και το κράτος θα πληρώσει εσένα και τους άλλους υπαλλήλους του με πολλά επιδόματα εάν οδηγήσεις το αυτοκίνητο στην πλαγιά και κάνεις τούμπες. Είναι τόσο ωραία.
Έχεις 23 ημέρες να μαζέψεις 7.000 σε μετρητά για τις διακοπές σου και έπειτα μπορείς να πάρεις άδεια για τον υπόλοιπο χρόνο όπως κάνουν και όλοι οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι και να χαρείς τη ζωή.”



















Αφού φέρεις σε πέρας μια πίστα το παιχνίδι σε ρωτάει εάν με τα μετρητά που μάζεψες θέλεις να πληρώσεις φόρους ή θα τους αφήσεις απλήρωτους, ενημερώνοντας σε:
“Μπορείς να πληρώσεις τους φόρους και να υποστηρίξεις τη χώρα σου ή απλά να τους αφήσεις απλήρωτους, είναι μια αποδεκτή κουλτούρα στην Ελλάδα που ενισχύει την διαφθορά και την καταστροφή της χώρας”.



















Τα σχόλια δικά σας…

Μπέτσκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.