Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

H ''σημαία'' στον ιστό της. Επέστρεψε και ηγείται του Α.Γ.Σ. Καστοριάς ο Διονύσης Λίτσκας!‏

Μεταγραφικό φίναλε μ' έναν εξαιρετικό τρόπο είχαμε για τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς έστω και την ύστατη ώρα οι διοικούντες του ακριτικού συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τον Διονύση Λίτσκα ο οποίος...επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του και δηλώνει έτοιμος να αντεπεξέλθει στους πρωταγωνιστικούς στόχους που θα έχει η Καστοριά και στο φετινό πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν είναι αναγκαίες για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, που είναι γεννηθείς στις 17/12/1978 και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε πραγματικό βαρόμετρο για την απόδοση ομάδα μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου καλώς ορίζει τον Διονύση στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς και του εύχεται να εκπληρώσει όλες τις προσωπικές του επιδώξεις μέσα από την προώθηση του συλλογικού συμφέροντος και της προόδου της ομάδας. Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι η επανεμφάνιση του Διονύση Λίτσκα και το άτυπο ντεμπούτο του Γιώργου Τσετιροκλή θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή σε φιλικό αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας με τον Περδίκκα στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς με ώρα έναρξης τις 17.00 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.