Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Επίσκεψη Τζηκαλάγια στο τουριστικό περίπτερο του Δ. Καστοριάς στο Χαλάνδρι‏

Ο βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, επισκέφτηκε το τουριστικό περίπτερο του Δήμου Καστοριάς στην περιοχή του Χαλανδρίου της Αθήνας...
το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011.

Ο βουλευτής, συνομίλησε με το Δήμαρχο Καστοριάς κ.Χατζησυμεωνίδη, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Τουρισμού κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μίσκια καθώς και με τις Δημοτικές Αρχές του Χαλανδρίου που στήριξαν το όλο εγχείρημα. Παράλληλα με την παρουσία του, μίλησε σε Έλληνες αλλά και σε ξένους εκπροσώπους του τύπου που κάλυψαν δημοσιογραφικά την εκδήλωση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει για τον τόπο μας η παρουσία Κινέζων δημοσιογράφων, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την πρώτη γνωριμία τους με την Καστοριά, υπεσχέθησαν να καλύψουν εκτενέστερα στο μέλλον τον τόπο μας, ενώ αναφέρθηκαν και στη ζήτηση που θα είχαν στην Κίνα τα προϊόντα μας.

Χαιρετίζουμε αυτή την προσπάθεια του Δήμου Καστοριάς και του Δημάρχου προσωπικά, σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα μας, αλλά τονίζουμε πως πέραν τούτου, χρειάζεται οι επαγγελματίες τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο ανά κλάδο, να εγκαταλείψουν την εσωστρέφεια και να ανοίξουν επαγγελματικά τα φτερά τους για νέες αγορές, παρθένες και εύρωστες όπως αυτή της Κίνας.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.