Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Έντονη ανησυχία για το μέγεθος του τραυματισμού του αρχηγού Αλέξανδρου Παπαδόπουλου. Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. Καστοριάς.‏

Ανεπανόρθωτες αποδεικνύονται τελικά οι επιπτώσεις της προχθεσινής αναμέτρησης με αντίπαλο την Αστραπή Μεσοποταμία για την ομάδα μας, καθώς μετά τον αποκλεισμό από το θεσμό του Κυπέλλου ήρθε μια πιο οδυνηρή εξέλιξη...
να αλλάξει άρδην τα δεδομένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο αρχηγός της ομάδας μας, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος ένιωσε έντονους πόνους στο μοιριαίο οστό με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο της πόλης και να νοσηλευτεί για δυο ημέρες.

Φανερά αγανακτισμένος και απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Φώτιου Φωτιάδη, ο οποίος δεν έπραξε τα δέοντα προκειμένου να κρατήσει το παιχνίδι εντός των θεμιτών ορίων ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: ''Δεν θέλω να αναφερθώ στους διαιτητές, υπάρχουν πιο κατάλληλοι από μένα να το κάνουν. Λυπάμαι ειλικρινά διότι δεν υπάρχει σεβασμός στην ιστορία της Καστοριάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να μας ευνοούν, κα γενικά στους ποδοσφαιριστές για τον κόπο και τον ιδρώτα που κάνουμε σε κάθε αγώνα. Είναι λυπηρό πως σε μια γιορτή όπως θα έπρεπε να είναι το παιχνίδι της Κυριακής, αυτό θύμιζε ζούγκλα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να είσαι σ' ένα νοσοκομείο και να περνάς δύσκολα όπως περνάω εγώ. Το ποδόσφαιρο αντί να πηγαίνει μπροστά, κάνει πάλι βήματα προς τα πίσω. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι σ' αυτό πραγματικά. Απλά λυπάμαι πολύ...''.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, τόσο από το χώρο της διοίκησης όσο και πλειάδα ποδοσφαιριστών επισκέφθηκαν τον Αλέξανδρο στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν παρέχοντας του την απαραίτητη ψυχολογική στήριξη, ενώ από την πλευρά της διοίκησης εξεδώθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

''Το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. Καστοριάς θα ήθελε να στηλιτεύσει δημόσια την ανεπαρκή και κατώτερη των προσδοκιών και των απαιτήσεων μιας σπουδαίας αναμέτρησης, όπως ήταν η προχθεσινή, διαιτησία του κ. Φωτιάδη Φώτιου ο οποίος με την πρωτόγνωρη για το επίπεδο ενός διαιτητή επαγγελματικών κατηγοριών ανοχή προς τις αντιαθλητικές ενέργειες των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδας είχε σαν αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του αρχηγού της ομάδας μας, Αλέξανδρου Παπαδόπουλου.

Δεν χωρά καμιά αμφιβολία πως μέριμνα και έργο του ʽʼάρχοντα του γηπέδουʼʼ αποτελεί όχι μόνο η αδέκαστη και αμερόληπτη διεύθυνση της αναμέτρησης αλλά και η διεξαγωγή του στα πλαίσια της ευγενής άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο διακυβεύονται μείζονος σημασίας αγαθά και πολλές φορές επαγγελματικές καριέρες ανθρώπων της οποίες και οφείλετε να προστατεύετε.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Αστραπή Μεσοποταμίας για την δίκαιη νίκη της και να εκφράσουμε την πεποίθηση μας ότι ως ένας φέρελπις και πολλά υποσχόμενος διαιτητής θα επιδεικνύετε στο εξής μεγαλύτερη προσοχή για τη σωματική ακεραιότητα των αληθινών πρωταγωνιστών που είναι οι ποδοσφαιριστές. Το ''Δις Εξαμαραρτείν ουκ ανδρός σοφού εστί'' και σίγουρα αυτό δεν το έχουν καταλάβει οι καθ' ύλιν αρμόδιοι που μετά την περσινή απαράδεκτη και εχθρική διαιτησία του περσινού τελικού με τον Α.Ο. Κάστωρ δεν μπήκαν στον κόπο να αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση με την σοβαρότητα που αντιστοιχεί σε δυο ιστορικές ομάδας όπως η δική μας και η Αστραπή Μεσοποταμίας.

Με τιμή,
Το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. Καστοριάς''

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.