Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

«Παράθυρο» για παράταση στους ημιυπαίθριους άνοιξε ο Παπακωνσταντίνου

Το ΥΠΕΚΑ εξετάζει να καλυφθούν οι ημέρες που χάθηκαν λόγω απεργιών με ολιγοήμερη παράταση προθεσμίας για τους ημιυπαίθριους, παραδέχθηκε ο Γ.Παπακωνσταντίνου.

Κατά την παρουσίαση των δράσεων του Πράσινου Ταμείου την τετραετία 2011-2014, ο υπουργός ΥΠΕΚΑ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο...μικρής παράτασης αν και επέμεινε ότι κάτι τέτοιο "δεν είναι στους σκοπούς του υπουργείου".

Διευκρίνισε μάλιστα ότι αν δοθεί η παράταση, θα είναι μικρής διάρκειας σε αντιστάθμισμα για τις ημέρες που χάθηκαν λόγω απεργιών στο Δημόσιο.

Εξάλλου, σχολιάζοντας την πίθανότητα να κριθεί αντισυνταγματική η ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους ή/και τα αυθαίρετα λόγω εξιοποίησης των εσόδων για κάλυψη ελλειμμάτων της κυβέρνησης αντί στήριξης περιβαλλοντικών πολιτικών, ο κ.Παπκωνσταντίνου εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι δικαστικοί θα συνεκτιμήσουν "την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα".

"Δεν έχουμε φόβο ... ότι εξαιτίας του πλαφόν του 5 % θα πέσει ο νόμος για τους ημιυπαίθριους και τα αυθαίρετα", όπως είπε.

ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.