Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Εξελίξεις στην υπόθεση της Στέλλας

Άρση των περιοριστικών όρων για γιατρό εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου.

Το Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου έκανε δεκτή την προσφυγή του γιατρού...
στον οποίο είχε επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, επιβάλλοντας χρηματική εγγύηση τριών χιλιάδων ευρώ.

Ο γιατρός είχε καταθέσει το αίτημα, σύμφωνα με το cretalive.gr, επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους.

Οι άλλοι δύο γιατροί που εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση είχαν αφεθεί ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους, χωρίς να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Στο μεταξύ, τόσο η πλευρά της πολιτικής αγωγής, δηλαδή της οικογένειας, όσο και των συνηγόρων υπεράσπισης, αναμένουν την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου σε σχέση με τις προσφυγές που είχαν καταθέσει, διαμαρτυρόμενοι ουσιαστικά για την αιφνιδιαστική περάτωση της κύριας ανάκρισης.

Σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο χειρισμού της σοβαρής αυτής υπόθεσης εκφράζονται και από τις δύο πλευρές, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα να διενεργηθούν περαιτέρω ανακριτικές πράξεις, ιδιαιτέρως σημαντικές για την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της άτυχης μαθήτριας.

news247

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.