Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Φιλικός αγώνας: Εθνικός Βατερού - Α.Γ.Σ. Καστοριάς 2-1‏

Επιεικώς απαράδεκτη και απογοητευτική χαρακτηρίζεται η εμφάνιση της ομάδας μας στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση μιας και οι ''γουναράδες'' δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και γνώρισαν την ήττα με 2-1 στο Βατερό από τον τοπικό Εθνικό.

Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, το γεγονός...
ότι το συγκρότημα του κ. Μιχάλη Μαυρίδη παρουσιάστηκε αποδεκατισμένο καθώς για διάφορους λόγους μόλις 15 ποδοσφαιριστές ακολούθησαν την αποστολή μ' αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος να ξεμείνει από δυνάμεις και να αρκεστεί σε παθητικό ρόλο.

Έντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης και ιδιαίτερα στο πρόσωπο του προέδρου κ. Αχιλλέα Σταμούλη καθώς γίνεται έκδηλο πως παρ' ότι το σύνολο των ποδοσφαιριστών σε ατομικό επίπεδο είναι εγνωσμένης αξίας εντούτοις εμφανίζει πολλά κενά διαστήματα και αδυναμίες σε ομαδικό επίπεδο.

Για την ιστορία το μοναδικό τέρμα για λογαριασμό των φιλοξενουμένων σημείωσε ο Γιώργος Τσαμτσάκης με ωραία ατομική προσπάθεια, ενώ στα αρνητικά συγκαταλέγονται οι τραυματισμοί του Βασίλη Δημητριάδη και του Θέμη Βελλίδη.

Όσον αφορά τον έμπειρο τερματοφύλακα, η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς θα ήθελε να του ευχηθεί περαστικά και γρήγορη ανάρρωση διότι σε μια ανύποπτη στιγμή συγκρούστηκε μ' έναν αντίπαλο επιθετικό και χρειάστηκε να κάνει οκτώ ράμματα στο κεφάλι προκειμένου να σταματήσει η αιμοραγία.

Όι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ: Ζηνόβιος, Τσιούρκας, Κυβρακίδης, Μπαντισλάς, Καλλιανίδης, Τσιάκος, Ουνγιαλλίδης, Μετικάνος, Ζηνόβιος, Νάνος, Θεοδωρίδης.

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Δημητριάδης, Λίτσκας Κ., Μπορόζης, Μήνος, Κεφαλίδης, Τσετιροκλής, Κεραμίδας, Τσουλάκος, Τσαμτσάκης, Πετρόπουλος, Βελλίδης. Αγωνίστηκαν, επίσης, οι Τούλιος, Ζυπίδης & Μουρζίδης.

*To Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την ποδοσφαιρική οικογένεια του Εθνικού Βατερού για την άψογη φιλοξενία τους, την οποία και δεσμεύεται να ανταποδώσει στον αγώνα του πρωταθλήματος ενώ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.