Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Σε θολά νερά η Μεταμόρφωση‏

Θυμίζει ...λάσπη και όχι πόσιμο νερό, το υγρό που τρέχει από τις βρύσες της περιοχής

Έντονη είναι η...
διαμαρτυρία των κατοίκων της Μεταμόρφωσης Καστοριάς, καθώς το υγρό που βγαίνει από τις βρύσες τους εδώ και μεγάλο διάστημα θυμίζει περισσότερο ...λάσπη, παρά πόσιμο νερό, γεγονός που δημιούργησε έντονη ανησυχία στους ίδιους, αφού φοβούνται ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις στην υγεία τους από τη χρήση του.

Οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα τοποθετώντας - αυτοσχέδια και μη - φίλτρα καθαρισμού του νερού, ωστόσο, όπως τονίζουν, αυτή δεν είναι η καλύτερη λύση, ενώ ζητούν από τη δημοτική Αρχή να επιληφθεί του προβλήματος.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, τον τελευταίο χρόνο δεν έχουν καθαριστεί ούτε οι δεξαμενές νερού, με αποτέλεσμα να εντοπίζονται στο νερό αιωρούμενα σωμα-τίδια, τα οποία δεν γνωρίζουν εάν και κατά πόσο είναι επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό, ενώ εκφράζουν το φόβο ότι το πρόβλημα ενδεχομένως δημιουργείται και από το πεπαλαιωμένο δίκτυο ύδρευσης.

Πηγή sentra

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.