Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

''Διπλό'' μεταγραφικό κτύπημα για τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς.


Συνεχίζοντας τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας η δίοικηση του Α.Γ.Σ. Καστοριάς ήρθε σε συμφωνία με δύο ακόμα επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ο λόγος γίνεται κατ' αρχάς για τον Γιώργο Τσετιροκλή, ο οποίος είναι 26 ετών και αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς κινητήριους μοχλούς της μεσαίας γραμμής,

μιας και το υψηλό επίπεδο και την ποδοσφαιρική του αξία πιστοποιεί το μακροσκελές βιογραφικό του που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Θερμαικό Θέρμης, τον Ολυμπιακό Βόλου, την Α.Ε. Πολυκάστρου, τη Νίκη Πολυγύρου και τον Αιολικό.

Μεγάλης σπουδαιότητας κρίνεται, επίσης, η μεταγραφή του Δημήτρη Τσουλάκου καθώς οι διοικούντες του συλλόγου έπειτα από συντονισμένες κινήσεις κατόρθωσαν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται σ' όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε βασική μονάδα της Προοδευτικής( Πρωταθλήτρια του 9ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος).

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοικούντες του συλλόγου θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι δυο ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με αντίπαλο την Αστραπή Μεσοποταμίας για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ενώ όσον αφορά το μεταγραφικό επίπεδο δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια ευχάριστη έκπληξη μέχρι την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Πηγή:kastoria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.