Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Χρυσή... ενόργανη

Ο Βλάσης Μάρας πήρε την πρώτη θέση στο μονόζυγο στο παγκόσμιο κύπελλο του Μάριμπορ, ολοκληρώνοντας το δύσκολο πρόγραμμα του. Χρυσή και η Βάσω Μιλλούση που κατέκτησε την πρώτη θεση στη δοκό ισορροπίας.

Μεγάλη εμφάνιση για το Μάρα

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε...ο Βλάσης Μάρας στον τελικό του μονόζυγου στο παγκόσμιο κύπελλο του Μάριμπορ. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής περιόρισε τα λάθη που έκανε στον προκριματικό στο πρόγραμμα του με βαθμό δυσκολίας 6,60 και πήρε το χρυσό μετάλλιο, το τρίτο για τη χώρα μας στη διοργάνωση μετά από εκείνο του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους και της Βάσως Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας.

Ο Μάρας βαθμολογήθηκε με 15,275 και νίκησε τον Αυστριακό Φάμπιαν Λέιμλεχνερ (15,025) και τον Πολωνό Ρόμαν Κούλεσζα (14,925).


Ο μέντορας του, ο Δημήτρης Ράφτης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον αθλητή του που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και εξήγησε:


"Ο Βλάσης κατέβασε ένα απλοποιημένο πρόγραμμα, από το οποίο αφαιρέσαμε ένα στοιχείο δυσκολίας, γιατί είχε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον ώμο. Δεν είναι, όμως, κάτι που εμπνέει ανησυχία. Δεν στέκομαι τόσο στο χρυσό μετάλλιο, όσο στο γεγονός ότι εκτελεί καλά το βασικό πρόγραμμά του. Μπορεί στον προκριματικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος να κρατήσουμε αυτό το πρόγραμμα, προσθέτοντας κάποια στοιχεία ώστε να ανέβει στο 6,90, αντί να δοκιμάσουμε κατευθείαν το δυσκολότερο καινούργιο πρόγραμμα".


Επόμενος αγώνας για τον Έλληνα πολυπρωταθλητή είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Τόκιο.

Χρυσό και για τη Μιλλούση

Πανέτοιμη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο τον Οκτώβριο είναι η Βάσω Μιλλούση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας στο παγκόσμιο κύπελλο του Μάριμπορ.


Η Μιλλούση που μια ημέρα νωρίτερα ήταν πέμπτη στους ασύμμετρους ζυγούς, βαθμολογήθηκε με 14,000. Το πρόγραμμα της είχε τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας (6,00) εν συγκρίσει με τις αντιπάλους της.


Δεύτερη ήταν η Ισραηλινή Βαλέρια Μακσιούτα με 13,950 βαθμούς και τρίτη η Σλοβένα Αντέλα Σαζν με 13,400.
tvxs.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.