Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 8οΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 '' Ι.ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ ''‏

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5X5 ''Ι.ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ' ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στο ΔΑΣΟΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ
Πρωταθλητής της φετινής σεζόν αναδείχτηκε

η ομάδα ΚΡΑΣΟΣΤΑΜΟ που επικράτησε στον τελικό την ομάδα ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ με σκορ 6-4, οι παίκτες που αποτελούν την ομάδα ΚΡΑΣΟΣΤΑΜΟ έχουν παράδοση στον τελικό αφού από τα 8 πρωταθλήματα έχουνε κατακτήσει τα 5, καλύτερος παίκτης του τελικού αναδείχτηκε ο ΜΑΛΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, επίσης πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αναδείχτηκε ο ΤΣΑΓΚΑΣ ΜΑΡΚΟΣ όπου τιμήθηκε απο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ που παραβρέθηκε στην απονομή.
Την τρίτη θέση του πρωταθλήματος κατέκτησε η ομάδα BOCA όπου επικράτησε με σκορ 5-4 με αντίπαλο την ομάδα ΖΑΜΠΙΑ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι γονείς του αδικοχαμένου συνοριακού φύλακα Ι.Παμπουκίδη, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ.Πασχάλης Χαρούμενος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καστοριάς κ. Κων/νος Κυζάκης, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Ελλάδος κ. Γιάννης Τοτονίδης, ο Πρόεδρος Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς κ.Γιώργος Δουβλετής, ο Πρόεδρος Φυσιολατρικού Συλλόγου Μεσοποταμίας κ.Μιχάλης Μιχαηλίδης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κ.Ιωάννης Μυστακίδης

Πηγή:dasosmesopotamias.blogspot.com





1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ "Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΑΚΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ"

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.