Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Μέχρι 31 Ιουλίου η καταβολή τελών απο καφετέριες και εστιατόρια στον Δήμο Καστοριάς

Μέχρι τις 31 Ιουλίου θα πρέπει οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και αναψυχής στην Καστοριά να καταβάλλουν στο Δήμο το 50% του συνόλου των οφειλών από το τέλος παρεπιδημούντων για τα δυο πρώτα τρίμηνα του 2011.



Όπως δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καστοριάς Τρύφων Πολυγιάννης, σε διαφορετική περίπτωση, ο Δήμος θα προχωρήσει από 1η Αυγούστου σε αφαίρεση άδειας χρήσης. Σε ότι αφορά τις οφειλές από το ίδιο τέλος για το διάστημα που προηγείται τις 31 Δεκεμβρίου 2010, όπως είπε, η οικονομική υπηρεσία του Δήμου, προχώρησε σε διαδικασία εκκαθάρισης του μητρώου των επαγγελματιών και θα καλέσει όσους οφείλουν να προχωρήσουν σε διαδικασία ρύθμισης και καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών. Τα θέματα αυτά συζητήθηκαν σε σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Καστοριάς με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής. Στην ίδια σύσκεψη συζητήθηκαν και οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν το 2012 από το Δήμο στην νότια παραλία.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.