Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

H τοπική κοινωνία της Καστοριάς ευημερεί. Ποιός το είπε αυτό;‏

Τα υπεραισιόδοξα αυτά λόγια είπε...
ο Κώστας Μπέης κατα τη διάρκεια της διάλεξης του με θέμα: «Η Αξιόπιστη Δημοκρατική Πολιτεία» που πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη 22 Ιουνίο2011 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς.

Ο κ. Μπέης ανέλυσε τα τελευταία δεδομένα που υφίστανται στη χώρα μας, σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, δε βλέπει ούτε τα ...εγγόνια του να βιώνουν καλύτερες ημέρες, ωστόσο, όπως σημείωσε, η Καστοριά βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα από άλλες περιοχές, τις οποίες επισκέφθηκε το τελευταίο διάστημα.

«Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, για μένα, η πόλη της Καστοριάς, γιατί είδα μια κοινωνία που ευημερεί. Έχω πάει σε πάρα πολλές πόλεις και είδα τους νέους να είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ να κάθονται στα καφενεία και να μην έχουν τι να κάνουν. Εδώ δεν είδα κανένα νέο να κάθεται στα καφενεία, σήμερα, που βγήκα. Είδα μία ευημερία. Ήμουν στην Καστοριά πριν 10 χρόνια, περίπου, και σήμερα είδα μια ανάπτυξη που θα τη ζήλευαν όλες οι άλλες πόλεις της Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέης, θεωρώντας ότι η άνθηση της Καστοριάς δημιουργεί μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στη ΣΕΝΤΡΑ που κυκλοφορει την Τετάρτη 29 Ιουνίου

Πηγή ΣΕΝΤΡΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, δεν το είπε έτσι ακριβώς.
Είπε πως εδώ δεν είδε κανέναν να διαμαρτύρεται και να εκφράζει την αντίθεσή του στην όλη πολιτική που ασκείται το τελευταίο διάστημα (αλλά και το προηγούμενο θα συμπλήρωνα εγώ...) και αφού δεν αντιδρά κανείς σημαίνει πως μάλλον όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Είδε ευημερία και ανάπτυξη στην Καστοριά και μας ζηλεύουν και από πάνω????!!!!
Θα μας τρελάνει!!!!
Ου γαρ έρχεται μόνο το γήρας!!!

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.