Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Καταλήψεις Οργανισμών και ΔΕΚΟ σε όλη τη χώρα


Μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατέλαβαν από τις 05.00 τα ξημερώματα τα κεντρικά της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη, στο κέντρο της Αθήνας. Υπό κατάληψη τελούν και γραφεία περιφερειών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Από τις πέντε το πρωί σήμερα μέλη της...ΓΕΝΟΠ έχουν καταλάβει τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη. Η Ομοσπονδία πέρασε στην κατάληψη διαρκείας και συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ ενώ έχει αποφασίσει επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από την ερχόμενη Δευτέρα κατά της περαιτέρω αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ.

Καταλήψεις σε Περιφέρειες ανά τη χώρα

Υπό κατάληψη τελούν τα γραφεία των περιφερειών σε Λαμία, Ηράκλειο και Κέρκυρα. Στη Λαμία οι αγανακτισμένοι απέκλεισαν και στη συνέχεια κατέλαβαν τα γραφεία της Περιφέρειας στην πόλη, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στην περιφέρεια της Κέρκυρας. Στο Ηράκλειο, πορεία πραγματοποίησαν χιλιάδες διαδηλωτές, οι οποίοι πέταξαν αυγά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και του "πράσινου" βουλευτή, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου και κατόπιν κατέλαβαν τα γραφεία της Περιφέρειας. έχουν κρεμάσει πανό "Τώρα μιλάει ο λαός".
tvxs.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.