Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ


Ο Φίλιππος Πετσάλνικος καλεί βουλευτές στο γραφείο του προκειμένου να τους ενημερώσει ότι εάν υπάρξει... ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Η ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ, αναμένονται οι παραιτήσεις – βόμβες τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!
Πηγή: διαβάστε το πλήρες άρθρο στο olympia.gr

4 σχόλια:

apos είπε...

Και σήμερα , Σάββατο (αν είναι εδώ , αλλιώς το επόμενο Σάββατο) θα βγει στις οθόνες μας να μας δώσει καθιερωμένη διάλεξη - μάθημα περί ηθικής και δημοκρατίας . ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα ποιος δίνει μαθήματα δημοκρατίας κάθε Σάββατο στους κακόμοιρους τοπικούς δημοσιογράφους!!!! Που μιλιά δεν έχουν να του κάνουν μία ερώτηση...

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να δω την τοποθετηση του κυριου Προεδρου της Βουλης να μας πει τι σκεφτεται να κανει σχετικα με την εξωμοιωση της τιμης του πετρελαιου θερμανσης με εκεινο της κινησης.Θα κλαψουν Μανουλες εδω στην βορεια Ελλαδα.Μαλλον δεν θα τολμηση να ξαναπατηση το ποδι του στην Καστορια εαν εφαρμοστει αυτο το εγκλημα.

Ανώνυμος είπε...

Θα ξανάρθει και θα μας κάνει και κήρυγμα .
Θα ρίξει το σφάλμα στην κακιά ΝΔ και θα φύγει και ικανοποιημένος που "έπεισε" τους χαχόλους πελάτες του με τα ατράνταχτα επιχειρήματά του . Πού τσίπα να μην ξαναπατήσει το πόδι του !!!! Αυτά μόνο στην Ιαπωνία . Εδώ είναι Βαλκάνια , όχι παίξε γέλασε .

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.