Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Σε κλοιό Αγανάκτησης η Βουλή - Μικροένταση μπροστά στο σιδερένιο τείχος(βίντεο)


Tεράστιες αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει τη Βουλή υπό το φόβο μήπως οι Αγανακτισμένοι επιχειρήσουν να εισβάλλουν. Μικροένταση νωρίτερα στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Χιλιάδες κόσμου Αγανακτισμένων έχουν περικυκλώσει στην κυριολεξία τη Βουλή όπου...βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η διαδικασία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Όσο περνάει η ώρα ο κόσμος ολοένα και αυξάνεται και η Ελληνική Αστυνομία έβαλε και πάλι το σιδερένιο τείχος στη Βασίλισσης Σοφίας. Μάλιστα, κάποιοι Αγανακτισμένοι τοποθέτησαν μία ελληνική σημαία στο σιδερένιο τείχος και μόλις οι αστυνομικοί την έβγαλαν, επικράτησε ένταση με τους διαδηλωτές να προσπαθούν να ρίξουν το τείχος.



Νωρίτερα στην πλατεία Συντάγματος έφθασαν και συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στη Βουλή, καθώς απωθήθηκαν από τους Αγανακτισμένους.

Δείτε το βίντεο


Οι Αγανακτισμένοι έχουν στήσει και κάλπες προκειμένου όσοι πηγαίνουν στην πλατεία Συντάγματος να ψηφίζουν πως δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στην παρούσα κυβέρνηση και στους αντιπροσώπους του κοινοβουλίου γενικότερα.
newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.