Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ομαλή η κατάσταση της υγείας του Πετσάλνικου

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες στην A' Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική του Nοσοκομείου «Σωτηρία», σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε από το διοικητή του νοσοκομείου κ. Στεφάνου σήμερα το μεσημέρι.


Το ιατρικό δελτίο κάνει λόγο για λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος και επισημαίνει ότι η κατάσταση της υγείας του ασθενούς εξελίσσεται ομαλά.

Πηγή:Zougla.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καταρχην περαστικα...εχω ομως μια ενσταση για το ολο θεμα,το νοσοομειο καστοριας δεν του εκανε,εστω ενα στην θεσ/νικη?θα ηθελα επισης να ρωτησω την αεροδιακομιδη με το μεταγωγικο αεροσκαφος c-27 spartan της πολεμικης αεροποριας θα την πληρωσει ο προεδρος της βουλης η εμεις τα κοροιδα οι πολιτες που αν αρωστησουμε κανουμε την προσευχη μας?σας παρακαλω να δημοσιευτη....

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που είναι και σοσιαλιστής.
Να τον χαίρονται τον σοσιαλισμό τους!

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.