Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Οι "Αγανακτισμένοι"της Νότιας Παραλίας

Με αφορμή το άρθρο που αναδημοσιεύσαμε από το tro-ma-ktiko.blogspot.com με τίτλο Καστοριά : Όλοι κάνουν τα στραβά τα μάτια!!! σας παρουσιάζουμε το σχόλιο ενός κατοίκου της Νότιας Παραλίας για το πως βιώνει την ανομία.

Το σχόλιο έχει ως εξής:
«Μένω στην παραλία η οποία φαινομενικά είναι η πιο ωραία περιοχή για να ζεις. Θα αναγκαστούμε να πουλήσουμε τα σπίτια μας; Γιατί; Για αυτούς που μας παιδεύουν με τις δυνατές μουσικές, τα ποδήλατα που παριστάνουν τα τραπεζάκια, τα διπλοπαρκαρίσματα, τα «κονέ» με την τροχαία για να επιτρέπεται το παρκινγκ πάνω σε επικίνδυνη στροφή χωρίς ορατότητα και καθημερινά μπαίνουμε στο αντίθετο ρεύμα για να πάμε σπίτια μας.Τ ις καρέκλες που καπαρώνουν παρκινγκ, για όλους αυτούς που υποβιβάζουν την ποιότητα της ζωής μας, των περιουσιών μας και της νοημοσύνης μας και στο τέλος ούτε προκοπή δεν κάνουν και χρωστάνε ακόμη και στον παγοπώλη. Να μπουν κανόνες.»

Όλα τα σχόλια καθώς και το άρθρο Καστοριά : Όλοι κάνουν τα στραβά τα μάτια!!!
Μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η τροχαία γιατί δεν κάνει αλκοτέστ πριν την Νομαρχία.
Και γενικώς τα αλκοτέστ έχουν αραιώσει. Γιατί;;
Η τροχαία γιατί επιτρέπει την παράνομη κατάληψη οδοστώματος; Γιατί;;;;

Ανώνυμος είπε...

EISTE OLES KOTES STHN NOTIA PARALIA.
TI KATHESTE KAI DEN ANTIDRATE ME MHNYSEIS???
KOTES EISTE KAI FOVASTE TON DHMARXO.

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.