Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Η Καστοριά πιο έτοιμη και πιο οικονομική

H ανικανότητα της διοίκησης του ΕΑΝΚΙ να επισκευάσει, όπως είχε υποσχεθεί, τις εγκαταστάσεις του υγρού στίβου,οδήγησε την Ομοσπονδία Κωπηλαδίας...
να μεταφέρει τις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας στην Καστοριά.

Προχθές, όπως ανακοίνωσε ο Ναυτικός Όμιλος, βρέθηκε στα Γιάννινα, πηγαίνοντας προς Καστοριά ο επικεφαλής ομοσπονδιακός τεχνικός της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε, που είχε με τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κ. Σωτήρη Στάμο και τα στελέχη του Ν.Ο.Ι. Κώστα Νταλαμάγκα, Κώστα Μόσχο και Θύμιο Βλάχο.

Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε ότι παρά την διάθεση τόσο του ίδιου όσο και της Ομοσπονδίας Κωπηλασίας να γίνουν τα θερινά κοινόβια της Εθνικής Ομάδας στα Γιάννινα, αυτό δεν είναι εφικτό, πρώτον επειδή έχει καθυστερήσει η επισκευή του Στίβου του ΕΑΝΚΙ και δεύτερον επειδή το κόστος στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια της πόλης μας είναι αρκετά υψηλότερο από εκείνο στην Καστοριά!

Ο Ν.Ο.Ι. υπενθυμίζει ότι ο πρόεδρος του ΕΑΝΚΙ κ. Στέφανος Ζούμπας είχε δεσμευθεί πρόσφατα για την έγκαιρη επισκευή του Στίβου της Παμβώτιδας, ώστε να έρθει στην πόλη μας η ελληνική Εθνική Ομάδα για τις προπονήσεις της. Παρόλα αυτά, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι απαιτούμενες εργασίες.

Πηγή epirusworld.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.