Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Το μουσείο Ακρόπολης έχει γενέθλια


Το μουσείο της Ακρόπολης, ένα από τα πιο επισκέψιμα μουσεία στον κόσμο, κλείνει τα δύο του χρόνια την Δευτέρα 20 Ιουνίου και γιορτάζει.

Για την ημέρα της Δευτέρας λοιπόν, οι πόρτες του θα παραμείνουν ανοιχτές έως τα μεσάνυχτα, το ίδιο και το εστιατόριό του, ενώ στον προαύλιο χώρο από τις 9 το βράδυ, η

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών θα δώσει συναυλία με έργα των...Strauss, Vivaldi, Piazzola, Delibes και Tchaikovsky.
Η είσοδος για την Δευτέρα θα κοστίζει μόνο 3 ευρώ αντί για 5 ενώ όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την συναυλία, η είσοδος στον χώρο του προαυλίου είναι δωρεάν.

Μην ξεχνάτε επίσης πως κάθε Παρασκευή, το μουσείο παραμένει ανοιχτό έως τις 10 το βράδυ. Κι αν θέλετε να συμπληρώσετε το βράδυ σας με δείπνο στο εστιατόριο του μουσείου με φόντο τον φωτισμένο Παρθενώνα, το εστιατόριο παραμένει ανοιχτό κάθε Παρασκευή, έως τα μεσάνυχτα.

σ.σ. Θα προτιμούσαμε να βλέπαμε την ενημέρωση στο κατά τα άλλα εξαιρετικό site του Μουσείου και όχι στα site εφημερίδων.

Πηγή: Το Βήμα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.