Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Η Μαρινέλλα έρχεται και ποιος χαίρεται πιο πολύ από όλους;

Η Μαρινέλλα έρχεται 28 Ιουνίου, όμως ποιος έχασε τον ύπνο του; Από την χαρά του φυσικά! Μα ασφαλώς...
ο Χρήστος Κωνσταντουλάκης, ο μεγαλύτερος φαν της τραγουδίστριας ανά το πανελλήνιο. Όσοι γνωρίζουν το Χρήστο, ξέρουν τη λατρεία του για τη Μαρινέλλα, εδώ και δεκαετίες. Έχει στη συλλογή του απίστευτο υλικό, σπανιότατα τραγούδια, που ούτε καν η ίδια τα είχε και βέβαια της τα πρόσφερε ευχαρίστως.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε πριν 11 χρόνια, με μια αγκαλιά κίτρινα τριαντάφυλλα, όταν η τραγουδίστρια (αλλά και ηθοποιός) βρέθηκε για πολλές μέρες στην Καστοριά για τα γυρίσματα του σήριαλ του Κώστα Κουτσομύτη «Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες».

Παλαιότερα δεν άφηνε συναυλία για συναυλία, αλλά και παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη που να μην πηγαίνει. Τώρα αυτά σταμάτησαν μιας και είναι πλέον πολύτεκνος και δεν προλαβαίνει. Πάντως το υλικό φροντίζει να το προμηθεύεται, όπως το πλούσιο λεύκωμα-πρόγραμμα από την παράσταση. Μια παράσταση που όλο το χειμώνα ήθελε να δει και να που τώρα λίγες μόνο μέρες μένουν για να πραγματοποιηθεί το όνειρο.

Επιτέλους η Μαρινέλλα-Το Μιούζικαλ στην Καστοριά.Γιατί η Μαρινέλλα ως ιδιώτης, έρχεται πολύ συχνά στην Καστοριά και κυρίως στην Κλεισούρα. Το Πάσχα το πέρασε στα μέρη μας, όπως και τα Ραγκουτσάρια, γιατί πλέον έχει συγγενικούς δεσμούς με την περιοχή.

Μπέτσκας

Διαβάστε για την παράσταση "Μαρινέλλα - Το Μιούζικαλ ΕΔΩ






4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

geia sou re xristo arxonta...!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

η μεγαλύτερη Ελληνική φωνή που δυστυχώς αναλλώθηκε σε ασήμαντα τραγούδια μέτριων συνθετών-στιχουργών.Τα ελάχιστα μεγάλα τραγούδια που είπε είναι αυτά που θέλουμε ν ακούμε.

Ιωάννα Λουλάκη είπε...

Χρήστο μου δεν τα ήξερα αυτά!! Με συγκινούν τέτοιες σχέσεις... Χαίρομαι και αποφασίζω αυτή τη στιγμή να έρθω στη συναυλία και θέλω να είμαι δίπλα σου(απ' την άλλη βέβαια η Όλγα σου)! Πάντως συμφωνώ με τον παραπάνω "Ανώνυμο" πως αναλώθηκε σε ασήμαντα τραγούδια...
Κι αυτό το μπλογκ εδώ Καστοριανό είναι; ας το ψάξω...

Δημήτρης Κωστούλας είπε...

Είναι γνωστή η αδυναμία του φίλου μου του Χρήστου για τη Μαρινέλλα. Τόσο, που κάθε φορά που περνάω από το μαγαζί του, αν τυχόν δεν ακούσω να παίζει Μαρινέλλα, τον ρωτάω ...αν είναι καλά! Και μένα μου αρέσει βέβαια η μεγάλη ερμηνεύτρια, αν και ισχύει αυτό που γράφτηκε πιο πάνω σχετικά με το ρεπερτόριό της. Πάντως είναι μια αληθινή σταρ και η σκηνική της παρουσία είναι ασυναγώνιστη.

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.