Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

"Διέξοδος":Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά Των Ναρκωτικών (φωτορεπορταζ)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά Των Ναρκωτικών που γιορτάζεται στις 26 Ιουνίου, το Κέντρο Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών του Νομού Καστοριάς «Διέξοδος» πραγματοποίησε ημερίδα στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς με θέμα: «Η γλώσσα της ζωγραφικής των παιδιών. Πρόληψη για την ζωή».



Τις άκρως ενδιαφέρουσες εισηγήσεις έκαναν:

Ο κ. Μανώλης Φαϊτάκης, Παιδοψυχίατρος, Υπεύθυνος Παιδοψυχιατρικής Υπηρεσίας του Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής Υγείας, Κεντρικού τομέα Θες/νίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη χρήση της παιδικής ζωγραφικής στις Θεραπείες των παιδιών και των εφήβων
Η κα Άλκηστις Μπούρα, Κοινωνική Λειτουργός, Εικαστική Θεραπεύτρια επί πτυχίο, με εργασιακή εμπειρία κυρίως στο χώρο της απεξάρτησης από ουσίες ως Κοινωνική λειτουργός και ως ασκούμενη εικαστική θεραπεύτρια, η οποία παρουσίασε τα στάδια του παιδικού ιχνογραφήματος και τα στοιχεία που καθιστούν θεραπευτική την εικαστική έκφραση των παιδιών.



Συντονίστρια ήταν η κα Νικολέτα Βόλτση, Ψυχολόγος. Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Ενημέρωσης και Πρόληψης του Νομού Καστοριάς «Διέξοδος».

Στο πάνελ και ο πρόεδρος της «Διεξόδου», γιατρός Λάζαρος Παπαδόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.