Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων του Καστοριανού Καρναβαλιού 2011.

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου , στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων του Καστοριανού Καρναβαλιού 2011 , καθώς και του καρναβαλιού 2011 των τοπικών κοινοτήτων Κλεισούρας , Κορησού, Λιθιάς, Μαυροχωρίου, Τοιχιού και Μεσοποταμίας .



Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης ο οποίος τόνισε την επιτυχία του Καστοριανού Καρναβαλιού 2011 και τη μεγάλη προβολή που είχε στα πανελλήνια ΜΜΕ. Συνεχάρη δε τους παρευρισκόμενους καρναβαλιστές ,τις παρέες και τα σχολεία που συμμετείχαν στο καρναβάλι ,ευχόμενος να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά με τον ίδιο ενθουσιασμό την παράδοση του καρναβαλιού και τους διαβεβαίωσε για την πρόθεση της δημοτικής αρχής να πράξει τα μέγιστα προκειμένου το Καστοριανό Καρναβάλι και η πόλη της Καστοριάς να τύχει της μεγαλύτερης δυνατής προβολής σε ολόκληρο τον κόσμο .


Χαιρετισμό απεύθυναν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Τσακλίδης ο οποίος επίσης με τη σειρά του συνεχάρη τους καρναβαλιστές όλου του διευρυμένου πλέον Δήμου Καστοριάς και ευχήθηκε καλή συνέχεια και για την ερχόμενη χρονιά ,καθώς και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Ειρήνη Γεωργοσοπούλου Μισκία η οποία αναφερόμενη στις προετοιμασίες του καρναβαλιού για την ερχόμενη χρονιά ,τόνισε ότι το 2012 είναι έτος εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης και έχοντας υπόψη το γεγονός αυτό, θα κινηθούν και οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού ,έχοντας ως κεντρικό θέμα «Η Καστοριά του χθες, του σήμερα και του αύριο» .

Παρόντες ήταν και οι Αντιδήμαρχοι κ. Παύλος Κενανίδης , κ. Ιάκωβος Θεοδοσόπουλος , κ. Πέτρος Τόσκος , κ. Χρήστος Παρχαρίδης και κ. Αλέξανδρος Τσαϊρίδης οι οποίοι πραγματοποίησαν και την απονομή των βραβείων για τις δημοτικές ενότητες αρμοδιότητάς τους , ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο βουλευτής Νομού Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας .

Πηγή:kastoria4u

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.