Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: «Η Πόλη που έδιωξε τον πόλεμο»


Τον συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου και την εικονογράφο Μυρτώ Δεληβοριά φιλοξενούν σήμερα Παρασκευή 13 και αύριο Σάββατο 14 Μαΐου στην Καστοριά, η Σχολική Βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Κορησού με τη συνεργασία του ΕΚΕΒΙ στο πλαίσιο του προγράμματος «Συγγραφείς και Εικονογράφοι στα Σχολεία»,

καθώς και την συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Καστοριάς. Οι δημιουργοί θα παρουσιάσουν το βιβλίο τους «Η Πόλη που έδιωξε τον πόλεμο» από τις εκδόσεις Πατάκη, το οποίο απέσπασε το ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΒΓΕ 2011 (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης) και μπήκε στη μικρή λίστα των Λογοτεχνικών Βραβείων του περιοδικού Διαβάζω στην κατηγορία Εικονογραφημένο Παιδικό Βιβλίο. Σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου, το πρωί έχουν προγραμματιστεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Κορησού, συναντήσεις των δημιουργών με τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και τους γονείς τους, καθώς και με τα παιδιά του Γυμνασίου και τους γονείς τους.

Στις 7 σήμερα το απογευμα στην Αίθουσα του ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού), που βρίσκεται στην οδό Βαλαλά 58 έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις για τα παιδιά της Καστοριάς και τους γονείς τους, ενώ αύριο Σάββατο 14 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι στην Κωνσταντινίδειο Βιβλιοθήκη της Κορησού οι δημιουργοί θα συναντηθούν με την Παιδική και την Εφηβική Λέσχη Ανάγνωσης.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.