Σάββατο 14 Μαΐου 2011

«Επικίνδυνες αποστολές» για τους υπουργούς το Σαββατοκύριακο

Κίνηση υψηλού ρίσκου χαρακτηρίζεται η απόφαση του Μαξίμου να «βγάλει» το Σαββατοκύριακο πολλούς υπουργούς στην περιφέρεια για να λάβουν...
όπως λένε, μέρος σε ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτικού διαλόγου!!!Εντάξει, όταν λένε ανοιχτές εννοούν μεταξύ κομματικών στελεχών, αν κι εδώ που τα λέμε εκλογές μυρίζουν όλα αυτά.

Γιατί είναι υποκριτικό να ισχυρίζεται κανείς ότι οι πολίτες, πλην των κομματικών, θα πήγαιναν ας πούμε να ακούσουν τον Παμπούκη που θα βρίσκεται στη Ρόδο. Ή ότι θα …τρέξουν οι πολίτες να ακούσουν την Χριστοφιλοπούλου στη Βέροια.

Αυτοί που είναι στην κόκκινη γραμμή και με ορατό τον κίνδυνο να τους αποδοκιμάσει ο κόσμος είναι: η υφυπουργός Εργασίας Α. Νταλάρα που πάει στο Βόλο. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης που θα μεταβεί στο Ναύπλιο. Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Φώφη Γεννηματά στο Ηράκλειο.

Για να δούμε αν θα περάσουν ένα ήσυχο γουικέντ οι υπουργοί ή θα πάνε για μαλλί και θα γυρίσουν κουρεμένοι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των…θαρραλέων υπουργών:
Συγκεκριμένα αύριο Σάββατο, 14 Μαΐου, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης θα μεταβεί στην Κέρκυρα. Επίσης αύριο, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Τηλέμαχος Χυτήρης θα μεταβεί στην Κόρινθο, και ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης στην Καβάλα.

Την Κυριακή 15 Μαΐου ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης στη Ρόδο, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης θα μεταβεί στην Καλαμάτα, και

Επίσης ο υφυπουργός Εσωτερικών και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής θα μεταβεί την Κυριακή στη Δράμα, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης στην Κατερίνη, η υφυπουργός Παιδείας Έυη Χριστοφιλοπούλου στην Βέροια.

Πηγή kentrinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.