Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Έλληνα γαμπρό ζητά για την Άνιστον ο μπαμπάς της!

Η αιώνια εργένισσα του Χόλυγουντ Τζένιφερ Άνιστον δέχεται συμβουλές για ραντεβού από τον μπαμπάκα της που θέλει τον μέλλοντα γαμπρό από...
τα πάτρια ελληνικά εδάφη! Την ίδια στιγμή, η Τζέν ετοιμάζεται να μπεί με το δεξί στη νέα της κατοικία στο Μανχάτταν...

Ο πατέρας της γνωστής ηθοποιού, Τζόν Άνιστον, ή αλλιώς Γιάννης Αναστασάκης, προτείνει στην 42χρονη κορούλα του επιστροφή στις ρίζες και φαίνεται πως αναζητά ήδη γαμπρό ελληνικής καταγωγής.

Ο Γιάννης Αναστασάκης, με καταγωγή από την Κρήτη σύμφωνα με το περιοδικό "People" δήλωσε πως θα ήταν πολύ χαρούμενος αν η κόρη του κατέληγε με σύντροφο από την Ελλάδα: "Οι Έλληνες είναι πιο σέξι και καλύτεροι σύντροφοι", τόνισε ο Άνιστον.

"Θα ήμουν ευτυχής αν η Τζεν έβρισκε έναν Έλληνα. Αλλά θα έπρεπε να είναι καλής πάστας Έλληνας. Εννοώ δηλαδή να βρεθεί ένας ειλικρινής, καλός άντρας".

Οι εσώψυχες δηλώσεις αυτές του 77χρονου ηθοποιού που υποδύεται από το 1985 τον Βίκτορ Κιριάκις (Victor Kiriakis) στην σαπουνόπερα "Days of Our Lives", βρέθηκε στο 20ο Επετειακό Γκαλά του Ταμείου Υποτροφιών "Hellenic Times", οπού και ρωτήθηκε τα παραπάνω.

Πάντως, πρόσφατα, o ηλεκτρολόγος Μπράιαν Μπούμα, είχε υποστηρίξει πως πέρασε στιγμές έρωτα και πάθους με την Άνιστον, με την οποία γνωρίστηκαν σε γυρίσματα ταινίας, κάτι που απέφυγε να σχολιάσει ο πατέρας της στα πλαίσια της εκδήλωσης που τίμησε με την παρουσία του.

Όσο για την κατοικία της μοναχικής Άνιστον, η ίδια κανονίζει τη μετακόμιση της σε πολυτελέστατο διαμέρισμα στο Μανχάτταν.

Η νέα της κατοικία, σύμφωνα με τη βρετανική dailymail, κόστισε 5,9 εκατομμύρια δολάρια. Το διαμέρισμα αυτό, με τις μεγάλες βεράντες, βρίσκεται στον 18ο όροφο ενώ προσφέρει θέα στο Empire State Building

Πηγή Cosmo


Jennifer Aniston's biggest viral hit ! by CulturePub

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.