Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Εκδήλωσεις στην Περιοχή μας 27-29/5/2011‏


Το προσεχές τριήμερο (27/05/11-29/05/11)_πραγματοποιούνται οι ακόλουθες εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή μας:
Ο Δήμος Καστοριάς διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου «Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ στην ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ» των κ.κ. Θεόδωρου Ε. Κωνσταντινίδη και Ευσταθίου Θ. Κωνσταντινίδη το Σάββατο, 28 Μαΐου ώρα 18.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς.
.
Ο Δήμος Καστοριάς- Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού, πραγματοποιεί την 2η Λουλουδοφύτευση στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας την Κυριακή 29 Μαϊου, ώρα 11.30 .

Ο Δήμος Καστοριάς- Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού και η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς διοργανώνουν μουσική εκδήλωση την Κυριακή 29 Μαϊου και ώρα 18.30 στον Ι.Μ. Ναό με ύμνους και άσματα σε συνεργασία με τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Καστοριάς «Ο Αγ. Μηνάς» και τον Σύλλογο Ιεροψαλτών της Ι. Μ. Καστοριάς «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης». Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της Επετείου της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.
Θα προηγηθεί ο Εσπερινός στις 18:30, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ και το Μνημόσυνο Του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των Πεσόντων κατά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Μεσοποταμίας πραγματοποιεί εκδήλωση την Κυριακή 29 Μαΐου 2011, ώρα 21:00 στο Δημοτικό Σχολέιο Μεσοποταμίας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φωτεινής πραγματοποιεί
εκδηλώσεις μνήμης Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού,
την Κυριακή 29 Μαΐου 2011, ώρα 21:00 στην Φωτεινή Καστοριάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.