Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Βγήκε ο νικητής της κλήρωσης του Μπέτσκα.

Βρέθηκε ο νικητής της κλήρωσης του Μπέτσκα

Η σημερινή κλήρωση του Λαίκου Λαχείου έβγαλε το Νούμερο 66217

Κερδίζει ο τυχερός με το αριθμό 17.

Ο τυχερός μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο mpetskas@hotmail.gr να του στείλουμε πληροφορίες για το πώς θα παραλάβει το δώρο του. Συγχαρητήρια στον τυχερό.

Το ταξίδι είναι μια προσφορά του νέου site www.3days.gr που έχει κάνει την επανάσταση στις φθηνές διακοπές σε όλη την Ελλάδα, με πολύ φθηνές τιμές σε καταλύματα αλλά και προσφορές σε εστιατόρια, bar και καφετερίες σε όλη την Ελλάδα

Παραδοσιακός Ξενώνας Χαγιάτι

Στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν σε ένα καταπράσινο ορεινό τοπίο μόλις 100 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Παραδοσιακός Ξενώνας Χαγιάτι.
Ο καλύτερος προορισμός για να ξεφύγετε από το άγχος, το στρες και την καθημερινότητα της πόλης, δοκιμάζοντας το ελιξίριο ζωής των ιαματικών πηγών σε συνδυασμό με μια απόδραση στο χιονοδρομικό κέντρο.
Ο νεόκτιστος παραδοσιακός ξενώνας μας έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την πέτρα και το ξύλο, φτιαγμένος με αγάπη και ζεστασιά για τους λάτρεις της παραδοσιακής πολυτέλειας.
Τα δωμάτια μας διαθέτουν τζάκι υδρομασάζ ή σάουνα, τηλεόραση LCD, κουζίνα και ιδιωτικό πάρκινγκ. Σε όποιο σημείο της αυλής και να σταθείς απολαμβάνεις το υπέροχο τοπίο των βουνών και του επιβλητικού φαραγγιού.
Το μπάρμπεκιου και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος ικανοποιεί και το πιο απαιτητικό επισκέπτη.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.