Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Καστοριά :Απέτυχαν τα μέτρα για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.


Aν και Άγιες οι ημέρες ,δεν μπορούμε να μην γκρινιάξουμε λίγο. Αυτό που έγινε χθες και σήμερα στην είσοδο της πόλης, γύρω από το χώρο της Λαϊκής Αγοράς και γενικότερα στο κέντρο της πόλης ,ήταν απαράδεκτο για άλλη μια φορά. Τα βιώνουμε συνέχεια, σχεδόν καθημερινά και ειδικά τις Τετάρτες και τις γιορτές. Δεν είναι λοιπόν μια φορά το χρόνο να πούμε θα περάσει.

Τα μέτρα για την ομαλή διέλευση αυτοκινήτων και λεωφορείων ,γύρω από το χώρο της Λαϊκής και γενικότερα και μέσα στην πόλη , τις δυο τελευταίες μέρες, απέτυχαν παταγωδώς. Να τονίσουμε μόνο ότι δυο φορές ,μια χθες και μια σήμερα ,γίναμε μάρτυρες της δυσκολίας του ασθενοφόρου να προσπελάσει το δρόμο. Και αν σήμερα κόλλησε στην ΑΘ. Διάκου (πίσω από το Εμπορικό), όπου και χωρίς πολύ κίνηση θα ήταν αδύνατον να αφήσει κανείς χώρο(φαντάζεστε σήμερα πόση ώρα έκανε να περάσει), εχθές κόλλησε στην Λεωφόρο τω ν Κύκνων για αρκετή ώρα .Ναι στην Λεωφόρο των Κύκνων, που έχει δυο λωρίδες ανακατεύθυνση, αλλά ορισμένοι έξυπνοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ συμπολίτες μας διπλοπαρκάρανε ,κλείνοντας εντελώς το δρόμο για να μπορέσουν άνετα να πιούνε το καφέ τους και να κάνουν τα ψώνια τους.

Για να μην μιλήσουμε για τα φορτηγά που και πάλι ήταν παρακαρισμένα στο γνωστό σημείο.

Κάποια στιγμή ο Δήμος , ή η Τροχαία, ή όποιος είναι υπεύθυνος θα πρέπει να επέμβει δραστικά. Η κατάσταση αυτή στην Λεωφόρο των Κύκνων από το εμπορικό μέχρι την ΔΕΗ είναι απαράδεκτη. Με το έτσι θέλω από δύο λωρίδες γίνεται μια. Ας κλείσουν τουλάχιστον εντελώς την μια και να γίνει παρκινγκ. Επίσης τόσο χώρο πρασίνου τι το θέλουμε εκεί; Να ξηλωθεί το πράσινο δίπλα από την λίμνη και το πεζοδρόμιο και να γίνει παρκινγκ .

"Γιατί στο κάτω-κάτω και που να βάλουμε εμείς τα αυτοκίνητα μας ρε Μεγάλε Μπέτσκα;"

Μπέτσκας

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη δε καταλαβα..να ξηλωθει το πρασινο για να γινει παρκινγκ?αυτα ειναι ανοησιες,ε οχι ρε φιλε να στερηθω εγω τη βολτα μου, να χαλασει τοση ομορφια για να παρκαρει ο καθε ασυνειδητος..στη τελικη υπαρχει η αστικη συγκοινωνια..δηλ τι?μενω πχ νοτια παραλια αλλα γουσταρω να παιρνω την αμαξαρα για να κατεβω στο παζαρι??ε οχι ρε φιλε...να πας με τα ποδια...

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.