Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η ΝΙΚΑΡΙΑ στην Καστοριά

Μια μοναδική βραδιά απόλαυσαν χθες βράδυ (Παρασκκευή 29 Απριλίου 2011) όσοι παραβρέθηκαν στο Μπαιρακτάρειο Δημοτικό Ωδείο και παρακολούθησαν...
τη Χορωδία Ικαρίας του Συλλόγου Παράδοσης Μουσικής και Ελληνικών Τεχνών από τον Άγιο Κήρυκο της Ικαρίας.

Βραδιά πλημμυρισμένη με την αύρα του Αιγαίου με παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια, συνοδεία από ούτι, λαούτο, βιολί και κανονάκι, που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην πόλη μας.

Καλεσμένη στο πλαίσιο των Χριστοπούλιων 2011, η εικοσαμελής χορωδία χάρισε υπέροχες στιγμές στους λίγους τυχερούς που το έμαθαν και παραβρέθηκαν.

Για την ιστορία, την εκδήλωσε άνοιξε η Χορωδία του Χριστόπουλου με μια επιλογή από τέσσερα παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ναταλίας Σέροβα-Χωλοπούλου.

Πάντα τέτοια και την άλλη φορά με περισσότερη διαφήμιση, γιατί εκδηλώσεις σαν κι αυτήν, που πραγματικά αξίζουν θα πρέπει να τις παρακολουθούν όλοι οι καστοριανοί.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.