Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ένα βιβλίο για τον… Νίκο Ξυλούρη!


Τα τριάντα χρόνια από τον θάνατό του (συμπληρώθηκαν στις 8 Φεβρουαρίου 2010) τιμήθηκαν με εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με κορύφωση τη «Διήμερη συνάντηση για τον Νίκο Ξυλούρη» στη γενέτειρά του, τα Ανώγεια.

Στο πλαίσιο του έτους Νίκου Ξυλούρη το περιοδικό «Μετρονόμος» παρουσίασε ένα...ξεχωριστό αφιέρωμα στον Αρχάγγελο της Κρήτης, το οποίο σε νέα επεξεργασμένη μορφή και με αρκετές προσθήκες περιλαμβάνεται στο βιβλίο «Νίκος Ξυλούρης …τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο».

Στις σελίδες του βιβλίου, που επιμελήθηκε ο Θανάσης Συλιβός, συναντούμε μοναδικές αφηγήσεις της γυναίκας του Ουρανίας, του γιου του Γιώργου, του αδελφού του Γιάννη, του Χρήστου Λεοντή και του Χριστόδουλου Χάλαρη.

Τέλος, περιλαμβάνεται αναλυτική δισκογραφία του Νίκου Ξυλούρη και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αρκετό από αυτό ανέκδοτο, που παραχώρησε ευγενικά η οικογένειά του.

Πηγή: gossip-tv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.