Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΕΞΩΡΑ'Ι'ΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΗΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 2 ΜΑΪΟΥ

28 ΑΠΡ. Αναχώρηση από Καστοριά στις 18.30, για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

29 ΑΠΡ. Άφιξη το μεσημέρι περίπου, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα και το βράδυ χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, διανύκτερευση,

30 ΑΠΡ. Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων, το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, τον ναό του Ματία, τον πύργο των ψαράδων, τον λόφο Γκέλλερτ με το άγαλμα της ελευθερίας απ’ όπου θα θαυμάσουμε πανοραμικά την Βουδαπέστη. Ελεύθεροι στην αγορά της πόλης, γεύμα, το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

1 ΜΑΙ. Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα παραδουνάβια χωριά (Εστεργκομ όπου βρίσκετε ο θρησκευτικός θησαυρός των Ούγγρων, Βιζενγκραντ και Άγιος Ανδρέας). Επιστροφή το απόγευμα στην πόλη, χρόνος ελεύθερος, τι βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

2 ΜΑΙ. Πρωινό και αναχώρηση για την Καστοριά με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 250 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 65 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ, ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΡΧΗΓΟ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΜΑΒΑΝΕΙ:
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΕΥΜΑΤΑ, ΕΣΙΣΟΔΟΥΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ, ΠΑΡΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6937362377, 6948133314

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
FOURKIOTIS TOURS
Τηλ. 24670-29921 24670-24623

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.